Korjaamo

Autokorjaamopalvelu – Jäälin Pikahuolto

Autokorjaamonpalvelu | Jääli, Oulu

Autokorjaamopalvelu, Jäälin Pikahuolto on asiakaslähtöinen Fixus-huoltokorjaamo, mikä tarkoittaa meidän sitoutuvan Fixus-ketjun korkeaan palvelutasoon, asiakaslähtöiseen palveluasenteeseen sekä saumattomasti toimivaan varaosapalveluun. Olipa ajoneuvosi henkilöauto, pakettiauto tai matkailuauto – autokorjaamossamme saat aina asiantuntevaa palvelua! Autokorjaamomme sijaitsee Oulun Jäälissä.

Autokorjaamopalvelu

Autokorjaamopalvelun päätoimintaan kuuluvat henkilöautojen, pakettiautojen, matkailuautojen sekä mopoautojen erilaiset korjaustyöt ja mekaaniset korjaukset. Korjaamme esimerkiksi auton alustan vauriot sekä jarrut ja kytkimen varmana laatutyönä, jolloin pääset jälleen ajamaan autollasi turvallisesti. Suoritamme myös pieni muotoisia ruostevauriokorjauksia hitsaamalla. Lisäksi palvelukorjaamomme huolehtii jarrullisten sekä jarruttomien peräkärryjen ja trailereiden kunnossapidosta.

Fixus-varaosat suoraan paikanpäältä

Fixus-huoltokorjaamona tarjoamme asiakkaillemme myös laajan valikoiman laadukkaita auton tarvikevaraosia ja lisävarusteita. Asiakkaan halutessa käytämme korjaustöissä myös alkuperäisvaraosia.

Tarvitseeko autosi korjausta? Tule käymään kerromme miten voimme auttaa! Kysy lisää!